© Henna Riekkoniemi

 

”Chakroilla on omat osa-alueensa. Esimerkiksi juurichakra hallitsee koti, työ sekä raha-asioita, perusturvaa. Kolmas silmä, selvänäköä, intuitiota ja henkimaailmaa yleensä.”

Maadoituksista ja chakroista puhutaan paljon. Henkimaailma on moninainen ja loputon suo. Pitäisi maadoittua, puhdistaa chakroja, luottaa intuitioon sekä elää sovussa. Siinä muutama tärkeä asia. Toisilla nämä tulevat luonnostaan, kuin taas monille pelkkä maadoitus voi olla hankalaa tai sitä ei koeta tarpeelliseksi. Itse suosittelen kaikille, että puhdistuksia tehdään, jotta olet tasapainossa henkisesti sekä fyysisesti.

Kaikki kirjani- Henkimaailma kanssani lukeneet, tietävät kuka minä olen. Hallitsen henkien poistot, kanavoinnin, entiset elämät & karmat, tulevaa sekä mielenvoiman. Oikeastaan, se miksi kirjoitan edes tätä, on mielestäni lähes huvittavaa. Nimittäin chakrat. Olen tehnyt henkistä työtä vuosia ja takanani on tuhansia erilaisia puhdistuksia. Kuitenkin vasta nyt, minulle on alettu tuoda chakra työskentelyä. Tämä olisi mielestäni pitänyt oppia jo alussa, ihan perusasioiden parissa, kuten maadoitus, Reiki tai pelkkä energiahoito. Tai no pitänyt ja pitänyt, mutta tärkeä oppi joka tapauksessa.

Olen tehnyt puhdistukseni aina pelkästään tulevan tiedon pohjalta, kanavoimalla. Puhdistan itseäni myös unessa, tietoisesti. Teen puhdistukset myös samalla tavalla asiakkaille, kanavoin tiedon ja hoidan sen mukaan. Tämän tyylin, olen kokenut enemmänkin kuin riittäväksi. Kuitenkin asiaan palatakseni chakrat on tuotu minulle työskentelyyn. Aloitin chakra puhdistukset ohjatuilla meditaatioilla.

Myös ystäväni on vahvoilla tässä aiheessa. Vaikka mielestäni minulla oli puhtaat energiat, pyysin ystävääni tekemään minulle chakrojen avaukset ja tasapainotukset. Kävimme ne yhdessä läpi. Hoidon loputtua, oloni oli kevyt ja rento. Seuraavana päivänä alkoikin sitten tapahtumaan. Elämääni tuli yllättäviä asioita ja tunnelma oli jännittävää. Olin huippu energinen ja aikaansaava. Kuitenkin vatsani meni täysin sekaisin. Sitä kesti kaksi päivää. Solar plexus chakra, mikä liittyy tunne elämään, olikin yhtäkkiä avattu ja täydessä toiminnassa. Sen koko ajan, kun vatsani oli sekaisin, sieltä poistui vanhoja käsittelemättömiä tunne asioita ja oloni keveni. Tunnen vanhan jääneen kokonaan taakseni. Chakroilla on omat osa-alueensa. Esimerkiksi juurichakra hallitsee koti, työ sekä raha-asioita, perusturvaa. Kolmas silmä, selvänäköä, intuitiota ja henkimaailmaa yleensä.

Peruschakroja on 7-12 kpl, mutta ne lisääntyvät kehityksesi mukaan. Olen lisännyt chakrojen puhdistukset myös hoidettaviini ja ero myös heissä on huomattava. Pointtini taitaa kuitenkin olla se, että halukkaat, opetelkaa chakrojen puhdistus ensimmäisten joukossa. Monet tekevät kokonaisvaltaisen puhdistuksen pelkästään niillä, kanavoimatta juuri ollenkaan muuta ympärillä olevaa. Minä työstän tällä hetkellä opaskirjaa- Kaunis kasvaa pimeään, jossa on myös chakrojen työskentely ohjeet, lukuisten muiden aiheiden lisäksi. Tässä oli muutamia mietteitä ja mahtavaa päivää ihan jokaiselle <3