Kuva: © Henna Riekkoniemi

”Tuolla jossain on joku, ketä et vaan voi saada ja minkä olet hyväksynyt. Teillä on yhteys, mutta ei tarkoitus, olla fyysisesti yhdessä”.

 

Onko sinulla joku erityinen henkilö syvällä sydämessäsi? Ehkä jopa sellainen, jota et ole edes koskaan fyysisesti tavannut, mutta olette jutelleet? Tunnetko hänen läsnäolonsa joka ikinen päivä? Joillakin ne voivat olla ystäviä, lapsia, muita rakkaita tai ihminen, joka oli kumppanisi edellisessä elämissä. Yhteys on säilynyt tähän hetkeen, mutta teillä molemmilla on silti tieto, että ette koskaan voi olla fyysisesti yhdessä. Syitä voi olla monia. Välimatka, erilaiset elämänvaiheet, pelko, sairaus tai mitä tahansa. 

 

Jos puhun nyt kumppaniehdokkaasta, siihen on sanonta, jos jonkun kovasti haluaa, ei ole tekosyitä. Uskon kyllä, että parisielut tulevat olemaan yhdessä, vaikka toinen asuisi Kiinassa. Mutta en puhu nyt sellaisesta rakkaudesta.  Puhun siitä, että tiedät tuolla jossain olevan jonkun, ketä et vaan voi saada ja minkä olet hyväksynyt. Teillä on yhteys, mutta ei tarkoitus, olla fyysisesti yhdessä. Tähän syynä on yleensä entiset elämät ja sopimukset, mitkä teitte tähän elämään. Ehkä hänet on tuotu sinulle tueksi. Henkiseksi tueksi. 

 

Vaikka olisit yksin, tiedät, että silti sinulla on joku tuolla jossain. Joku, johon saat yhteyden aina kun haluat, vaikka unessa tai ajatuksenvoimalla. Hän kuulee sinut. Tämmöistä henkilöä, voi lähestulkoon verrata henkitasolla olevaan rakkaaseen ihmiseen, ero on se, että maanpäällä olevan kanssa voit puhua fyysisesti. 

 

Tämmöiset ihmiset tuodaan yleensä tietyssä elämänvaiheessa. Olit ehkä kaivannut elämääsi kumppania tai olit jopa silloin varattu, kun hänet kohtasit. Rakkaus ja yhteys roihahtaa heti, mutta silti Universumi estää teitä menemästä pidemmälle. Saatat ajatella: ”Ehkä joskus vielä”. Kyllä, toisessa elämässä. 

 

Nämä ihmiset myös opettavat toisiaan. Läksyt on luettava. Vaikka monesti tekisi mieli huutaa: ”Miksi joku tuollainen tuodaan elämääni, mutta en koskaan voi saada häntä”! Silti, voit ajatella asian niin, että henkinen yhteys on aina fyysistä vahvempaa. Emme ole henkitasollakaan toistemme kehossa kiinni. Siellä on vaan tietoisuus. Henkinen yhteys, on tekemänne sopimus. Tiedät edes jotain tehneesi oikein, kun sellaisen löydät. Henkinen yhteys koetaan usein myös turvana. Tiedetään, että toinen tuntee samoin ja se juontaa jostain kaukaa. Sanaton yhteys, vain se tunne. Tieto, että joku on siellä jossain, sinua varten <3 

 

  • Heta